9. jaanuar 2016

II poolaasta esimene nädal koolis

Head uut rasvatihase aastat! Rasvatihane on valitud 2016. aasta linnuks. Õues on külm ja palju lund. Meie tiivulised sõbrad vajavad toiduabi.

Külmataat ja pakasepoisid on teinud oma töö. Meid ümbritsev loodus on imeline. Talvevaheaeg on lõppenud ja peab hakkama jälle koolitarkust taga nõudma.
Esimesel nädalal kehtib vana tunniplaan. Kui ikka lund jagub ja külmakraadid lubavad, siis teisel koolinädalal on uus suusaveerandi tunniplaan. Igal juhul tuleb oma suusavarustus üle vaadata ja töökorda seada. Kindlasti on paljud juba suusatamas ja kelgutamas käinud. Talvisest vaheajast vestleme esmaspäeval. Kogu oma mõtted kokku jutustamiseks.
Reedel, 15. jaanuaril kell 8.15 sõidame Teaduskeskusesse AHHAA. Bussisõit 10 eurot + 2 eurot Planetaariumi külastus. AHHAA külastus on tasuta (peaauhind klassile maskeerimismängul "Looduslik valik").

Toome kooli tagasi oma vahetusjalanõud, õpimapid, lõigatud ruudulised ja joonelised lehed vihikumapi vahel, kunsti  ja tööõpetuse asjad (kontrollime üle, kas kõik vajalik on olemas). Kordame blogist üle vihikute vormistamise + etiketid õpikutel, töövihikutel.

MATEMAATIKA - kordame kontrolltööks (vana tv kaasa). Õpime lõikuvaid ja ristuvaid sirgeid ning paralleelseid sirgeid. Uus õpik ja töövihik kaasa!
LOODUS- ja INIMESEÕPETUS - võtame kaasa vana töövihiku, kaustiku ja kordame teadmiste kontrolliks. Uus õpik ja töövihik kaasa! Räägime jõust ja liikumisest.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - värvusõpetus (helestamine ja tumestamine). LAUAKATE, GUAŠID, SEGAMISALUS, PINTSLID, VEETOPS, A3, A4  jne.
PULGALIIM ja KÄÄRID on lauasahtlist vajadusel alati võtta!!!
EESTI KEEL - loodame, et peagi saabub kooli 3.kl eesti keele õpiku ja töövihiku 2.osa
                                     
                                               KOHTUMISENI KOOLIS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.