16. november 2013

Liiklusnädal koolis

LOE BLOGI! SAAD TEADA, MIS SEL NÄDALAL KOOLIS TEEME!
Algab liiklusnädal. Kontrolli, et sul oleks rippuv helkur jope küljes! Teame ju, et helkur on kõige odavam elukindlustus. Esmaspäeval, 18.novembril on teise tunni ajal saalis kohtumine liikluspolitseinikuga. Samal päeval toimub kehalise kasvatuse lahtine tund Rahu Hallis (kl 11.25-12.10). Oodatud on kõik lapsevanemad! Kolmapäeval, 20.novembril kl 18.00 toimub klassikoosolek. Külalisesinejaks on meie kooli sotsiaalpedagoog.  Neljapäeval, 21.novembril on kehalise kasvatuse asemel eesti  keel. Reedel on kolmanda tunni ajal kehaline kasvatus. Peale lõunasööki on kojuminek (õpetaja matustel). Reedel, 22.novembril esimese tunni ajal osaleme Keskkonnaameti tasuta õppeprogrammis "Sipelgas Ferda sorteerib prügi". Prügi tuleb ise kooli kaasa tuua, et saaksime seda sorteerida.

Eesti keel - Pisik seikleb laos. Loeme erinevaid luuletusi. Võrdleme luuletusi ja jutukesi, kirja ja kutset. Mõistatame, arutleme, lahendame ristsõnu. Kirjatähtedest õpime selgeks Kk ja Bb. Teame, et lause algab suure algustähega ja jutustava lause lõpus on punkt. Kordame häälikute pikkusi.
Matemaatika - treenime 10 piires peastarvutamist. Peastarvutamine on selge, kui vastus tuleb kohe (õpilane, kes mõtleb, peab veel õppima. Arvumajad TR esilehele kleebitud). Praegu juba arvutame 20 piires (üleminekuta). Sel nädalal teeme tööd ristküliku ja risttahukaga ning ruudu ja kuubiga.
Loodusõpetus - liiklusnädala raames kordame liiklusmärke, paremat ja vasakut poolt, räägime ohtudest liikluses ning vestleme helkuri tähtsusest. Tunnis läheb vaja liikluse aabitsat.
Kunst ja tööõpetus- geomeetrilistest kujunditest pildi meisterdamine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.