9. november 2013

Novembri kolmas nädal koolis

Juba ongi algamas uus nädal koolis. Leivanädala raames tutvustas Helena isa meile oma hobi. Saime süüa väga maitsvat koduleiba. Esmaspäeval, 11.novembril tuleb meile külla veel üks vahva isa. Mihkli isa räägib meile oma hobidest. Teisipäeval, 12.novembril on koolis 3D Planetaarium. Pilet 3€. Osavõtt on vabatahtlik (mittesoovijad on tunnis). Neljapäeval, 14.novembril tuleb Tallinnast üks külaline, kes vaatab, kuidas me tunnis töötame. Klassis on korrapidajad Lisbeth, Liisa, Karl Johannes, Aleksander ja Päären.
Eelteated: Esmaspäeval, 18.oktoobril on kl 11.25-12.10 kehalise kasvatuse lahtine tund Rahu Hallis. Lapsevanemad on oodatud tundi vaatama. Kolmapäeval, 20.novembril kell 18.00 on 1.klassi lastevanemate koosolek. Reedel, 22.novembril õpetab Keskkonnaameti spetsialist meile prügi sorteerimist. Prügi peame ise kooli kaasa võtma, et oleks mida sorteerida
Eesti keel - Pisik rändab teatrilaval ringi. Kord on ta proovis, siis on etenduse ajal saalis ja mõnikord hoopis lava taga. Kuldvõtmekese loole mõtleme järje pildiseeria abil, uurime Naksitrallide plakatit. Vestleme palju esinemise tähtsusest. Õpime kirjutama kirjatähti Pp, Rr, Hh ja lauseid nende tähtedega. Kordame ainsust, mitmust, nimede õigekirja ja tegusõnu mida teeb? mida teevad?
Matemaatika - treenime peastarvutamist, tegeleme arvudega 14-19, kordame geomeetrilisi kujundeid ja lahendame kordamisülesandeid.
Loodusõpetus - eelmises tunnis rääkisime oma perest, aga sel nädalal vestleme koolist ja klassist.
Kunst ja tööõpetus - eelmise veerandi lõpus leppisime kokku, et uuel veerandil joonistame Sipsiku. Sel nädalal me seda teemegi ja värvime valmis A3 taustad, et oleks järgmine kord kohe hea joonistama hakata ja kui jõuame, siis meisterdame ka.
NB! Klassivälist lugemist saab vastata teisipäeviti peale 2.tundi ja reedel peale 4.tundi. Peame kinni nendest aegadest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.