2. november 2013

Novembri teine nädal koolis

Juba ongi algamas teise veerandi teine nädal koolis. Reedel, 8.novembril läheme muuseumitundi "Kadri istub Mardi süles". Laupäeval, 9.novembril on mardilaupäev ja siis jooksevad mardisandid majast majja. Pühapäeval, 10.novembril on mardipäev ja isadepäev. Sel nädalal on klassis korrapidajad Mattias, Rando, Helena, Martin Kert ja Joosep. Korrapidajad on õpetaja abilised. Korrapidaja kohustustest rääkisime juba klassis.
Eesti keel - sel nädalal jõuab Pisik grimmituppa. Saame teada, mida seal tehakse. Loeme, õpime kirjeldama ja fantaseerima. Õpime, et omadussõnad vastavad küsimusele missugune? Tutvume intervjuu ja kirjaga, kordame ainsust ja mitmust. Õpime kirjutama kirjatähti Jj, Ll ja Tt. Kirjutame juba lauseid kirjatähtedes. Harjutamine teeb meistriks!
Matemaatika - nüüd peaks arvutamine 10 piires juba hästi selge olema (arvude koostis). Sel nädalal õpime määrama õiget asukohta, teeme selgeks mõisted kümneline ja üheline ning õpime juba arvude 11, 12, 13 koostist. Harjutame kodus pranglimist (õpetaja näeb tabelit, kes harjutavad). Teame ju, et uuel aastal võistleme pranglimises Lääne-Virumaa 1.klassidega. Harjutamine teeb meistriks!
Loodusõpetus - klassis on nüüd arvuti korras ja saame projektoriga vaadata sügisega seotud pilte. Siis saame uue teemaga alustada. Sel nädalal vestleme perest. Kui sul on, siis võta kolmapäevaks kooli kaasa pilt oma perekonnast.
Kunst ja tööõpetus- püüa ema abiga saada isa või vanaisa käte šabloonid. Kui isal/vanaisal on sõrmus sõrmes või mõni arm käel, siis joonista ka see. Too šabloonid kolmapäevaks kooli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.