15. november 2014

11.nädal koolis

Esmaspäeval on koolis 3D planetaarium (pilet 3 €). Vaatame filmi "Jänku Tafiku tähesõbrad". Kontrolli, et helkur on olemas!. Teisipäeval on peale muusikatundi kogunemine saalis. Poisid peavad kontrollima, et vahetusjalanõud on koolikotis olemas. Vaatasime õppefilmi "Esmaabi ABC" ja kõik nägid, missugused õnnetused võivad juhtuda. Trepp on sokkides "joostes" eriti libe. Vihikute vormistamisega on ikka veel probleeme. Õpilased, kellel on ilus käekiri ja korralikud vihikud, võivad hakata kirjutama tintenpeniga. 
* Neljapäeval, 20.novembril kell 18.00 on 2.klassi lastevanemate koosolek.            
* 28.novembril on koolis stiilipäev. Meie klass peab esindama multifilmi "Jääaeg". Juba on aeg mõelda kostüümidele ja esinemisele. Ka klass tuleb stiilselt kujundada. Ootame häid ideid ka lastevanematelt. Oleme aktiivsed nagu alati!
EESTI KEEL - sel nädalal seikleme ILONI IMEDEMAAL. Tutvume Ilon Wiklandiga, kes on illustreerinud Astrid Lindgreni  raamatuid. Nuputame, lahendame ristsõna, mängime telefonimängu ja õpime asesõnu. Kordame õpitud keelereegleid.
MATEMAATIKA - teisendame pikkusühikuid.Selgeks peab saama 1cm=10mm, 1dm=10cm, 1m=100cm. Teeme eeltööd liitmiseks ja lahutamiseks 100 piires üleminekuga. Lahendame tekstülesandeid. Reedeks tuleb kooli tuua veebitöö nr 11. Igal koolipäeval tuleb kodus pranglida, sest alates 1.detsembrist algab võistlusperiood (staatiline kolmevõistlus). Kodus tuleb harjutada trenniväljakul (võistlusel on ikka samad ülesanded). Kodus võistlusväljakule minna ei tohi, sest tulemused ei lähe arvesse. Võistleme koolis arvutiklassis.
LOODUSÕPETUS - algab uus teema "Loomad". Õpime loomi lähemalt tundma ja neid kirjeldama. Hiljem valmib kodutööna A4-le uurimus ühe looma kohta.

                                          TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.