1. november 2014

9.nädal koolis

See nädal on pühendatud pühapäeval saabuvale isadepäevale. Eelmisel aastal õpetas Helena isa meile leivategu ja Mihkli isa vestles oma hobidest. Sel nädalal ootame külla Roberti vanaisa. ROBERTI VANAISA KÜLASTAB MEID REEDEL 1.TUNNI AJAL. OMA NÕUSOLEKU ON ANDNUD KA OLIVERI ISA. TEMA TULEB TUTVUSTAMA OMA TÖÖD NELJAPÄEVAL 4.TUNNI AJAL.
Esmaspäeval ja teisipäeval on õpiabitund. Enamus õpilasi on juba vastanud soovituslikust kirjandusest raamatuid, kuid mõned lapsed pole kahe kuu jooksul veel ühtegi raamatut vastanud. Raamatute vastamine on  neljapäeviti kell 8.00 või õpetajaga kokkulepitud ajal.
* 13.novembriks palun tuua jõuluetenduse raha 11 € (sooduspilet)
* 17.novembril on koolis 3D planetaarium. Pilet 3€
* 27.novembril klassis näitus JÄÄAEG
* 28.novembril stiilipäev. Teemaks multifilm JÄÄAEG
* Kooli pidigaleriis(huvitegevus) on palju pilte üles pandud. Sealt saab igaüks oma valiku teha!!!
EESTI KEEL - nädalateemaks on POKUMAA. Arutleme, mida saame teha, et loodust hoida? Mida tähendab roheline ehk loodussõbralik eluviis? Vestleme Pokumaast ja pokudest, kasulikest taimedest, lindudest. Kordame nimisõnade ainsust ja mitmust. Kinnistame õpitud keelereegleid


MATEMAATIKA - treenime peastarvutamist, kahekohalisi tekstülesandeid. Õpime täiskümnest üheliste lahutamist. Kordame ja neljapäeval teeme kontrolltöö (vaata e-kool). Reedeks toome kooli veebitöö nr 9.
LOODUSÕPETUS - hakkame uurima ilma. Mida teame ilmast? Kuidas otsustame, mida kooli tulles selga paneme? Alustame ilmavaatlustega.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - kingitused isadepäevaks. Mida kirjutaksid head  oma isa/vanaisa pea, käte, jalgade, kõrvade, südame jne kohta. Millised on sinu isa/vanaisa hobid?

                        Teadmisterohket koolinädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.