29. november 2014

13.nädal koolis. Süütame esimese advendiküünla

Esmaspäeval, 1.detsembril on peale esimest tundi saalis advendihommik. Süütame esimese advendiküünla. Klassis avame jõulukalendri esimese salapärase akna, kuhu on midagi ilusat joonistatud ja klassikaaslastele jõulusoov kirjutatud. Teisipäeval, 2.detsembril on kolmanda tunni ajal meie klassile loeng "Targalt internetis". Õhtul kell 18.00 on koolitus lastevanematele samal teemal (vaata blogist).
Hakkame juba mõtlema jõululaadale, mis toimub 9.detsembril. Laadal võib müüa ainult isetehtud asju.
EESTI KEEL - sel nädalal rändame LAPSEPÕLVEMAAL. Arutleme, miks on hea olla laps või täiskasvanu? Miks tahavad lapsed kiiresti suureks kasvada? Kordame sõnaliike, olevikku ja minevikku. Arvutitunnis tegeleme Kahoot´i keskkonnas.
MATEMAATIKA - treenime arvutamisoskust, pranglime (staatiline kolmevõistlus), kordame kalendrit. Reedeks tuleb kooli tuua veebitöö nr 13 (kordamisülesanded).
LOODUSÕPETUS - õpime tundma metsloomadest põtra, metskitse ja metssiga. Saame teada nende metsloomade tunnused, toidulaua ja käitumise iseärasused.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - ettevalmistused jõuludeks. Kontrollida tuleb üle oma värvlised paberid, joonistuspaberid, pulgaliim. Kel on veel päkapikk hindamata (heegeldatud kett),  siis kolmapäev on viimane päev töö esitada (mütsi jaoks on punane krepp-paber, valge vatt. Küsi õpetajalt!)

                            ILUSAT UUT TRIMESTRIT JA HÄID PÄKAPIKKE!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.